marți, 20 octombrie 2020

Gemuri fără conservanți, coloranți sau gelifianți, de la un producător român.


Pe măsură ce toamna începe să-și intre în drepturi, cămările încep să se umple cu borcane de zacuscă, suc de roșii, dulcețuri și gemuri. Pentru că știm că o mare parte a consumatorilor își doresc să regăsească pe piață produse cu un gust autentic, realizate după rețetele tradiționale, brandul Arome și Delicii vă propune o serie de gemuri de casă, fără conservanți, coloranți sau gelifianți, preparate din fructe alese cu grijă, cultivate fără chimicale și procesate la scurt timp dupa ce au fost culese din livezile horticultorilor cu care firma autohtonă colaborează.

Gemurile și dulcețurile de casă reunite sub brandul Arome și Delicii sunt realizate după rețete tradiționale, folosind fructe atent selecționate, zeama de lămâie proaspăt stoarsă și cantități reduse de zahăr, fără alte adaosuri.

Majoritatea gemurilor pot fi regăsite atât în varianta cu zahăr cât și în varianta fără zahăr, adresându-se publicului interesat de preparate sănătoase, naturale și care păstrează aroma gemurilor de altădată. Niciunul din produse nu conține conservanți sau coloranți. Produsele fără zahăr pot fi consumate fără griji de persoanele care suferă de diabet, de copii și de cei ce-și doresc să elimine zahărul din alimentație.

De ce să alegi gemurile Arome și Delicii
În dorința de a oferi publicului preparate deosebite, echipa a combinat gusturi și arome interesante, pentru a obține gemuri speciale, ce pot fi consumate atât ca desert, cât și ca dressinguri speciale pentru fripturi. Te poți delecta astfel cu un gem de afine, sau cu unul de mure fără semințe, care te vor fermeca prin savoarea lor aparte.

Toate gemurile de casă Arome și Delicii sunt o sursă bogată de vitamine și minerale care aduc multiple beneficii asupra sănătății tale. În special fructele bogate în vitamina C, precum gutuile, fructele de pădure, portocalele, ajută la întărirea sistemului imunitar, care poate fi slăbit în această perioada dintre anotimpuri. Majoritatea fructelor din care se prepară gemul Arome și Delicii sunt de asemenea renumite pentru cantitățile mari de beta-caroten (vit. A), vitaminele B1, B2, E și PP.

Multe dintre gemuri (în special cele fără zahăr) ajută la slăbit. Datorită cantitățior mari de fibre pe care le conține coaja fructelor (în special merele, gutuile), acestea facilitează digestia și mențin senzația de sațietate.

Datorită cantității mari de acid elagic, gemul de zmeură poate împiedica apariția și înmulțirea celulelor canceroase.

Gemul de caise previne apariția edemelor, dar este utilă și în ameliorarea tulburărilor nervoase.

Cum consumăm gemurile
Gemurile pot fi consumate ca atare, pe paine, cu o cană de ceai sau de lapte la micul dejun, acoperind doza de energie necesară pentru a funcționa optim pe parcursul întregii zile.

Copiii vor fi în mod special încântați să primească o porție de gem delicios în orice moment al zilei. În loc să-i oferi celui mic deserturi nesănătoase pline de zahăr, conservanți și coloranți, aceste gemuri reprezintă alternativă ideală.

În afară de clătite, prăjituri de casă sau gogoși umplute, gemurile pot fi folosite și pentru a prepara rețete inedite de fripturi și sosuri. De exemplu, pulpele de pui bine rumenite sunt și mai delicioase dacă se adaugă pe lângă garnitură o lingură de gem de caise, iar friptura de rață se potrivește de minune cu gemul de portocale.

Oricare ar fi gemurile tale preferate și în orice mod ai alege să le consumi, asigură-te că alegi întotdeauna produse de calitate, naturale, fără adaos de gelifianți, conservanți sau coloranți artificiali.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

mendo.ro

Postări populare